torstai 28. helmikuuta 2013

Sali höpötystä

Niin, salilla tulee käytyä usein tätä päivää, mutta voisin vähän avata mitä kaikkea sielä touhuan.
Melkeenpä joka kertaan kuuluu 10-20 alkulämpö juoksumatolla. Lopuksi juoksen tai crossaroin 10-40min riippuen päivän muusta liikunnasta.
Jalkoja teen aika vähän laitteissa. Jalkaprässi taitaa olla ainoa laite jossa viihdyn ja siinä pyramidiharjottelulla mennään. TRX:llä teen erilaisia kyykkyjä; tasapainolaudan päällä kahden jalan kyykyt, yhden jalan kyykkyjä ja pistoolikyykyt. Lisäksi oma suosikkini etenevä askelkyykky käsipainojen kera.
Käsiä treenaan paljon irtopainoilla, TRX:llä ja taljalla. Näin myös pystyn vaihtelemaan treeniä, jottei pääse kyllästymään. Ylävartaloon olen pyrkinyt saamaan lisää voimaa, koska se on jäänyt vuosien saatossa melko pienelle treenille.
Keskivartaloa treenaan varioiden erilaisia selkälihas-liikkeitä, matolla, penkissä tai taljalla. Fiiliksen mukaan. Vatsoja treenaan tekemällä lankkua sarjoina, joihin kuuluu myös kylkilankut. Selällään laskemalla jalkoja vuorotellen maata kohti ja samalla keskittyen pitämään keskivartalo hallinnassa. Lisäksi 4 tai 8 kg:n pallolla rutistuksia ja kiertoja.
Venyttelystä sen verran, että lämmittelyn jälkeen nopeat pumppaukset ja treenin jälkeen pidemmät ja monipuolisemmat venyt. Toisinaan myös kidutan itseäni rullaamalla foamrollerilla jalkoja, mutta se ei kyllä kuulu lempijuttuihin.
Tykkään käydä salilla aamulla ja keskellä päivää, kun ryysistä ei ole. Lisäksi tuntuu, että päivä lähtee hyvin käyntiin, ja hyvin on vielä illalla treenejäkin jaksanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti