maanantai 4. helmikuuta 2013

Umpihangen MM-kisat

Mahtava viikonloppu takana, kroppa ja pää aivan loppu..Mutta itse asiaan.
Aamu neljältä perjantaina tapahtuva lähtö vähän venyi yhden matkaajan empiessä kotivessan ja reilun 600 ajokilometrin välillä. Onneksi kaikki saatiin mukaan matkaan ja mikäänhän ei vedä vertoja neljän naisen automatkalle. Jo Mäntsälän kohdalla öljyn lisäys autoon osoittautui haastavaksi, korkin ollessa liian tiukassa. Neljä miestä ja jakoavain myöhemmin matka jatkuu.
Mirva oli hoitanu mahtavat mökit meille ja ei kun kodiksi, sauna lämpee, ruokaa ja juomaa esiin ja odottamaan muita. Perjantai iltanaa sopivasti juomaa, jotta saatiin HappyChickens-pelisuunnitelma selväksi.
Lauantaina alkoikin sitten pelit, ensimmäisenä vastaan oulusta tiukka vastustaja jota vastaan painittiin maaliton tasuri. Toisena vastassa oli Hellätpakarat, jotka kaatui maalilla. Paikkoja toki oli enemmänkin, mutta minttukaakao maistu paremmin kuin maaliteko tällä kertaa. Laakojat peli päättyi tasapeliin, kun ei sitä palloa saa useammin ku kerran pelissä maaliin.
Lauantai venyikin pitkälle sunnuntai aamuun, mutta onneksi hangessa unen määrä ei ole koskaan vaikuttanut pelin laatuun. ;)
Sunnuntaina ensimmäisen pelin vastustaja ei saapunut paikalle, joten jatkopelit odottivat. Semifinaalissa naurettava 1-0 tappio, finaali paikka vaan olisi kuulunut meille, mutta se joukkue joka tekee enemmän maaleja voitaa, ei muuta. Onneksi pronssi pelissä taas tehtiin se yksi maali enemmän kuin vastustaja ja mitsku palkintokaappiin.
On kyllä myönnettävä, että kokonaisuudessaan kisat meni loistavasti ja kuntokin riitti yllättävän hyvin. Kanojen ja kukkojen jengit on täynnä mahtavaa porukkaa, ja tänä vuonna oli hyviä tulokkaitakin. Nyt pitää henkisesti alka valmistautumaan kesän suo-kisoihin...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti