tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kaikilla herkuilla

Nyt aletaan taas päästä Nirrin kanssa tosi treenaamisen makuun lomien jälkeen.
Ennen temppukoulua tehtiin puolen tunnin verran agilitya. Koitin saada nopeutettua puomin alastuloa 2on2off asentoon, nyt on tahtonut jäädä kyttäämään vapautusta laskevan osuuden koko mitalta. Lisäksi tehtiin päällejuoksua, putkijarrua, keinua ja muutama takaaleikkaus. Kohtuullisesti rimatkin pysyi ylhäällä tänään, täytyy vain antaa hyvin tilaa ja aikaa. Ohjauksen ajoitus taitaa olla meidän tämän hetkinen ongelmakohta.
Temppukoulussa treenattiin taas uusia temppuja ja täytyy sanoa että on Nirrillä hoksottimet kohdallaan. Koko tämän kurssin ajan uudet temput on ajettu sisään sitä mukaan kun ohjeet on saatu. Ja vielä kuvittelin, että Nirri ei ole hyvä temppukoira! Lisäksi olen saanut huomata ja kuulla, että vastoin ajatuksiani Nirrillä on todella hyvä kropan hallinta ja erityisesti takapään hallitsee hyvin. Tänään opeteltiin liikkumaan sivuttain niin, että koiran ja ohjaajan kasvot ovat kokoajan vastakkain. Leftii ja rightii hokemal liikuttiin hienosti ja apukepistäkin luovuttiin nopsaan. Lisäksi treenattiin erilaisia seuruita koira vähän jokapuolella :) loppuun vielä alettiin treenaamaan oravaa. Tässä ohessa tehtiin myös muita opittuja temppuja ja kosketuslätkää kertailtiin.
Kaupan kautta katsomaan miesten fudismatsia. Nirri keskittyi ekan puoliajan seuraamaan peliä ja sitten tokalla puoliajalla tehtiin vähän tokoa, kun oli vieressä hyvä nurmikenttä. Seuruut, jäävät ja luoksetulo tuli treenattua. Pelin päätyttyä vielä uudestaan ja siitä hieman on videotakin!!

Tästä on hyvä jatkaa kohti syksyä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti