tiistai 9. heinäkuuta 2013

Temppukoulussa

Oltiin ekaa kertaa Nirrin kanss viisi kertaa kestävällä temppukoulussa. Olen opettanu Nirrille tosi vähän mitään temppuja, kun on ollu enemmän keskittynyt agility ja toko juttuihin. Nyt kuitenkin Sini Erikssonin ohjaamaana opetellaan temppuja.
Ensimmäinen temppu oli pyörähdys, eli rundi. Tätä ollaankin tehty, mutta nyt koitettiin saada varmuutta ja ajaa käsky sanaa enemmän sisään. Toisena temppuna oli temppu jossa koira kiertää ohjaajan ympäri, tämänkin Nirri hoksasi todella nopeasti. Lisäksi opeteltiin vielä erilaisia pujotteluja jalkojen välistä ja ympäri. Lisäksi vahvistettiin peräpään käyttöä seuruuttamalla koiraa niin että tekee pientä vasemmalle kääntymistä koko ajan.
Oli tosi hauskaa huomata kuinka mielellään Nirri teki hommia, eikä ns. Ahdistunut jos ei heti tehnyt oikein tai tiennyt mitä tehdä. Hieno otus!
Tehtiin myös kesätauon jälkeen agilityä ja sen huomas...kontakteilla himmaili ja arpo paikkaa, oli epävarma mun käskyille ja fuskas keppien lopussa. Mutta oli kyllä hyvä tekemisen meininki. Ootan niin, että treenikausi taas pyörähtää käyntiin :) Ja vihdoin otus oli myös väsynyt!
P.s. Sunnuntain helteillä pyöräiltiin merenrantaan matalikolle kahlailemaan ja mitäs muutakaan tuli kokeiltua kuin tokoilua puoleen pohkeeseen ulottuvassa vedessä! Oli aika eksoottista :D mutta ei paljoo Nipaa haitannut vesitokoilut..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti