maanantai 1. heinäkuuta 2013

Alo treeniä

Viime viikolla nähtiin kaverin kanssa tarkoituksena tehdä kokeenomainen treeni tokon alo-luokkaa varten.
Jaettiin liikkeet kahteen osaan ensin tehtiin seuruut sekä jäävät toisessa erässä luoksetulo sekä hyppy. Alkuun tehtiin 2min paikalla makuu. Tämä meni molemmilta koirilta hyvin, Nirrin rintamasuunta vain tahtoo mennä tässä vinoon, kun heittää lonkalle jossain vaiheessa.
Ensin tehtiin taluttimessa seuruu kännöksineen ja rytmin vaihdos, rytmin vaihdoksen ollen ainoa missä Nirri ajautuu kauemmas sama toistui ilman talutinta myös. Saattaa johtua siitä, että lenkkiä juostessa paikka on vapaampi ja kontaktia ei vaadita. Jäävissä seisominen ensin, täydellistä! :) kevään jokapaikan hinkkaus tuottanut tulosta. Maahan menossa annoin suuremman avun, mutta olisi varmasti mennyt vähemmälläkin.
Toinen osio aloitettiin hypyllä ja tässä näkyi nyt että ei ole tullut tehtyä. Tokalla kerralla tosin muisti jo mikä olikaan homman nimi. Luoksetulossa on eniten hiottavaa. Tänne käsky täytynee vaihtaa toiseen, sillä Nirri tulee hyvällä vauhdilla ja sitten himmaa parin metrin päähän kysyvä katse naamallaan. Kokeilin tehdä lyhyemmällä matkalla ja sivu-käskyllä, niin toimi paremmin, mutta kaukana ihanne suorituksesta.
Tästä on hyvä lähteä kohti syksyä ja miettimään mahdollisia kisoja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti