maanantai 25. maaliskuuta 2013

4 pelin viikonloppu

Viikonloppuun mahtu neljä peliä 26 tunnin sisään ja yllättävän hyvässä hapessa jalat näin maanantai aamuna. :)
Lauantaina pelattiin Karjaalla Eiffiä vastaan tekonurmella harjoitusottelu. Eiffi pelaa 2. Divaria ja me kolmosta. Kerrankin olosuhteet oli hyvät pelin aikana, muutama miinusaste ja puolipilvistä. Peli lähti pyörimään alusta asti melko hyvin, ja ensimmäisen vartin jälkeen pääsin pystysyöttöön juoksemaan ja sijoittamaan alanurkkaan. Alakerralla oli vaikeuksia ekalla puoliajalla saada pallo liikkeelle nopeasti, ja eif pääsi tekemään ainoaksi jääneen maalinsa katkaisemalla huonon syötön alakerrassa. Syöttöpeli toimi hyvin ja palloa pistettiin hyvin tyhjään tilaan suoraan juoksuun. Loppulukemat 1-7, ja todella hyvä fiilis. Oma peli tuntu kulkevan hyvin ja täydet
minuutit kärjessä meni jopa kevyesti vaikka tempo oli suhkot kova. Treeni alkaa selkeesti tuottaa tulosta! Kärjessä oli kiva pelaa, varsinkin kun keskikenttä nousi hyvin mukana hyökkäämään. Omalla liikkeellä saan vastustajan puollustuksen liikkeelle ja näin helposti jää tilaa nouseville keskikentille. Korkeella tapahtuva prässäys myös tuotti tulosta ja vastustaja ei päässyt pelaamaan keskikentälle palloja vaan oli pakotettu heittämään korkeita palloja, jotka oli helppo katkaista. Koko joukkue pelasi yhdessä ja nöyrästi noudattaen koutsin pelitapaa. Jos pelataan tähän tyyliin sarjan alkaessa voi tavoitteet laittaa jo aika korkealle.
Sunnuntai aamu alkoi Puma Futsal Cupin pelillä NJS vastaan tikkurilassa. Cupin sääntöjen mukaan NJS sai pelin alkuun rankkarin, koska eivät ole pelanneet futsal sarjaa tänä vuonna. Näin peli aloitettiin yhden maalin taka-ajo asemasta. Peliaika oli 2x20minuuttia tehokasta, eli noin 1.5 h. Peli pelattiin kahdella vaihtarilla, mutta hyvin pärjättiin näilläkin, kun annettiin pallon tehdä työtä. Syöttö peli alkoi taas löytyä pelin edetessä ja peliin tuli sitä hauskuutta, jota futsal peleissä on nyt ollutkin paljon. Peli päättyi meidän 9-3 voittoon, mitskut kaulaan ja poika kotiin! :) toivon todella, että tämä futsal pelien fiilis siirtyisi myös ison kentän peleihin.
Pastaa naamaan ja kohti Esport arenaa salibandy otteluita. Tässä vaiheessa alko jo olemaan hieman väsynyt, ja varpaat kipeenä. Eka peli meni jo meille aika tyypilliseen tapaan; tasaista vääntöä ja sitten hävitään peli vikan erän viimesellä kymmenellä minuutilla. Fiilis ei ehkä ollut aivan kohillaan ja pää mukana, otin myös aika mehevän vedon suoraan suuhun ja hampaat läpi ylä- ja alahuulesta. Tokaan peliin lähdettiin lähinnä jo suihkun ja sängyn kuvat silmissä, mutta on se kumma kuinka luonto ei anna periksi millään. Kuivat sukat ja toiset kengät jalkaan, eka erä lämmittelynä, niin jo tuntuu paremmalta. Tiukkaa vääntöä sarja kakkosta vastaan. Kolmannessa erässä 1-2 häviöllä, kun mulle aukesi paikka ajaa keskeltä läpi, lämäri alanurkkaan ja oltiin mukana pelissä. Muutama vaihto myöhemmin väännettiin hyökkäyspääs ja pistin vähän perkelettä siihen ja aivan jäätävä rannari oikeelta puolelta maalia uppos taka yläkulmaan! Voitossa kiinni, mutta kolme minsaa ennen loppuvihellystä vastustaja tasoittaa. Jäätiin Stinan ja Lotan kanssa kentälle ja jotenkin saatiin voitto maali tehtyä! Huikeeta! Vika minsa siilipuollustusta ja peli urakka ohi, mutta hymy naamalla! :)
Tämmöset pelit ja viikonloput on niitä minkä takia treenataan ja treenataan! Saa oikeesti hakea omia rajojaan ja testata miten pää pysyy kasassa vaikka kroppa alkaa olla väsynyt. Nyt vaan keskitytään pysymään ehjänä ja tekemään hyvää treeniä ennen kauden alkua!