maanantai 28. tammikuuta 2013

Maanantai treenit

Taistelin itseni kanssa aamulla ajatuksesta salille vai ei, päädyin vastaukseen ei ja annoin itselleni tunnin lisää unta. Jos edellisistä treeneistä on kahdeksan tuntia ja välissä kuusi tuntia unta, niin treenin laatu tuskin olisi huikea.

Illalla tunniksi kouluttamaan agilityn alkeita ja sen jälkeen Nirrin treenit.
Kuusi toistoa hyppytekniikkaa, korkeuden arvioimista, lähtökorkeus 15cm, josta 10cm nosto aina 45cm:n, josta lasku 30cm ja 20cm. Teki nämä hyvin ja keskittyneesti. Nirrin mielestä hyppytekniikka on aina ollut kivaa ja tekee sitä mielellään.
Ekaa kertaa rengasta sheippaamalla. Eijan kanssa molemmilla palkka, aluksi palkka jo renkaan läpi katsomisesta ja sitten läpi tulosta. Sivuista/alimenoista ei huomiota/palkkaa. Ihanan nopeasti Nirrin lamppu taas syttyi ja etäisyyttä kasvatettiin jo jonkin verran.
Ratatreeninä takaaleikkausta, asetelmana mutkaputki ja kolme hyppyä t-mallisena. Putkeen lähetys, josta peruutus jotta päästään tekemään takaaleikkaus. Nirri teki tänään hyvin ja haki kaikki kolme estettä kaarelta itsenäisesti. Tähän voi olla tosi tyytyväinen.
Leluna oli tänään pehmolelun raato ja patukka. Namit kelpasi tänään yllättävän hyvin, joten koitan viljellä niitä ensi treeneissä enemmänkin. Nyt on viikon aikana tullut niin monta "lampun syttymis-hetkeä", että on ollut tosi kiva nähdä tämä edistyminen.
Lopuksi vielä hallin takana Nirrillä puolentunnin juoksu/paini-kilpailu Jäynän kanssa ja Sariannen kanssa puolen tunnin verran jutustelua koirista ja treeneistä.

Kokonaisuudessaan hyvä treeni ilta, niin koulutettavien kuin omien treenien kannalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti