perjantai 9. toukokuuta 2014

Kärsivällisyys palkitaan

Tätä kurjoittaessa eletään jännittäviä hetkiä. Pääsiäisen jälkeen käytiin astutusreissulla Ruotsissa ja peukut pystyssä, että saatiin kotiin tuomisia. 
Agility jätettiin nyt pois ohjelmistosta, jotta mahdolliset koiran alut eivät joudu hurjaan karuselliin heti alusta, mutta ollaan muuta treenailtu. :)
Agilityn lähdöistä voin nyt ylpeänä sanoa, että onneksi en antanut periksi, koska naps! Jotain on tapahtunut ja pystymme istumaan riman takana rauhallisesti ja oikeassa vireessä!!! Totaalisen huippua! Nyt vaan oottamaan syssympään, että päästään treenaamaan taas. Lähtö treenejä tosin tehtiin tällä viikolla rimat matallla, nyt ei sovi heittää arvokasta työtä hukkaan.
Parin viikon juoksutauko on myös tehnyt ihmeitä toko puolella. Nirri tekee todella aktiivisesti töitä ja tarjoaa paljon. Seuruu on nyt ollut juuri sellainen mistä tykkään, samoin noudot. Tämän kevään ruutu-projekti kaipaa lähinnä toistoja, mutta nyt sain törpöt jo haltuun..eli kotonakin päästään treenaamaan. Viime treeneissä aloitettiin merkin opettelu, ja se suju hetkessä tosi mallikkaasti. Tästä olisi tarkoitus jatkaa ohjatun opetteluun. Mulle on nyt iskenyt tokoon taas fiilis :)
Jälkiä pitäisi nyt tehdä urakalla, mutta muutama vain tullut tehtyä. Projektiksi pitäisi ottaa seuraavaksi kepit ja tehdä niistä vielä siistimpi juttu kun se jälki. Siinä mulle vähäksi aikaa pähkinää.
Oma fudis sarja alkaa huomenna, ja heti on reissu Turkuun peliin. Toivottavasti kroppa kestää, ainakin nyt on saanu lihaskivut ja kireydet helpottamaan hetkeksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti