tiistai 3. syyskuuta 2013

Onneksi on Nirri!

Viides sairasloma viikko menossa ja kohta kolme viikkoa kipsin kanssa säätämistä..noh alkaa pikkuhiljaa riittää!
Eniten ketuttaa se ettei pysty pelaamaan eikä treenaamaan. Ei fudista, eikä säbää, paska homma mutta minkäs teet. Hikiliikuntakin kun pitäisi pitää kohtuudenrajoissa niin ei ole uudet asicsit päässeet lenkille. Hienon puhtaina odottelevat lenkille lähtöä. 
Mutta onneksi on Nirri! Meidän treenit nyt vain on vähän vähempi riehakkaita, mutta siihen on pyrittykkin. Eilen ja tänään on alettu taas päästä treenin makuun, kun maanantaina treenattiin hitusen agia ja tauon jälkeen tokon alokasluokan liikkeitä. Tänään jatkettiin agia ja oli hurjan kivaa!! Muutamat möllikisat on molemmissa lajeissa kiikarissa, joten on aikas kiva, että on jotain mitä odottaa. :) Lisäksi ollaan myös valmustauduttu tulevaisuuteen yöpymällä hotelleissa ja muissa vieraissa paikoissa, kun kiersimme Turun saariston rengastien viime viikolla. On se vaan hieno otus!
Viime viikolla sain pienemmän kipsin, jonka myös saa pois suihkun ajaksi, mutta peukkua ei saa liikuttaa tipan tippaa, joten kauhean suurta iloa siitä ei ole ollut. Alottelen viikko-ohjelma päivitykset taas kun alkaa treenaaminen onnistumaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti