torstai 18. huhtikuuta 2013

Extreme Run Tahko

Kahdeksan hengen voimin vietettiin viikonloppu Tahkolla osallistuen la päivänä Ekstreme Run -juoksuun.
Tässä kuvaus radasta:
Tahkon kisan lähtö on jäältä. Jäätä juostaan rannan suuntaisesti järven selälle noin 700 metriä ja sen aikana on ylitettäviä lumikasoja. Reitti kääntyy kohti toista rantaa ja rannassa mennään rantalepikon läpi umpihankea noin 20 metriä. Tämän jälkeen noustaan rinnettä loppujyrkän päälle josta lasketaan nousun vierestä alas takaisin jäälle.
Jäältä noustaan välittömästi takaisin rantaan ja edessä on noin 200 metriä umpihankea metsässä. Lumen syvyys vaihtelee 50-70 cm välillä. Umpihanki päättyy viereisen rinteen loppujyrkän päälle ja sieltä lasketaan jälleen suoraan jäälle. Tämän jälkeen jäältä löytyy 6 metriä pitkät muovi putket joiden läpi ryömitään ja käännytään kohti yläpuolella olevaa rinnettä. Myös tässä käydään loppujyrkän päällä ja lasketaan alas nousun vierestä.
Lasku päättyy takaisin samoille putkille ja putket ylitetään vastakkaiseen suuntaan ryömintäsuuntaan nähden. Tämän jälkeen jatketaan oikealle. Verkkosilta alitetaan rannan kohdalta ja reitti kääntyy vasemmalle ja edessä on romuautot. Autojen yli juostaan ja käännytään vasemmalle ja ylitetään noin 3m korkea verkkoeste.
Verkon jälkeen reitti kääntyy oikealle kohti maalia ja edessä on kaivonrengaseste. Kolmessa rivissä on kaivonrenkaita joiden läpi kilpailijoiden tulee ryömiä. Tämän jälkeen on enää loppu suora. Tarkoituksena oli siis juosta tämä rundi kolmeen kertaan läpi. Ensimmäinen kierros meni aikaan 27min, kolmen kierroksen aika 1h27min. Ketään ei jätetä tyylillä mentiin ja odotettiin toisiamme. Maaliin käsikynkään ja loppuun hieno kasa! Oli ihan pirun hauska juoksu, jossa ei tarttenu napit korvissa painaa menemään. Taustalla DJ soitti hyvää musaa ja välillä jäätiinkin vain tanssahtelemaan. Alamäet meni välillä juosten ja peläten kaatumista tai suosikkini ihmiskasassa pyörien alas mäkeä. Ens vuonna varmasti uudestaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti