keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Back in business

Voi kuinka ihanaa olikaan saada Nirri takasin kotiin!
Syksyisten pimenevien iltojen myötä laiskuus ja haluttomuus iski ison kerran, liikkuminen ei vaan huvittanut. Nyt on kuin piristysruiskeen saanut, kun Nirri on taas liikuttamassa ja inspiroimassa.

Nirri pääsi kotiin tullessa seuraavana päivänä hallille leikkimään ja oli varmasti maailman onnellisin koira tuona päivänä. Ja mikä parasta Nirri on edelleen kaikessa mukana 110% , ehkä enemmänkin. Lenkkejä on heti tehty ja manuaaliterapeutilla käyty suoristumassa, vaikka Nirrille ei sitä kerrota, otetaan aika iisisti tää alku. Kohotetaan kuntoa, tehdään agia ja tokoa teemoilla helppoa ja kivaa, koitetaan saada vireen hallintaa paremmaksi.

Teemu Linnan koulutukseen otettiin äkkilähtö ja ekat treenit mammiksen jälkeen meni enemmän kuin loistavasti. Nirri teki hyvin ja tarkasti, ja myös mun liike oli kohillaan. Sydän pakahtuu edelleen kun mietin sitä fiilistä. Niin siistiä tehdä taas yhdessä jotain mistä molemmat nauttii, vaikka tehtiinkin ihan mölliharkkaa.

Maanantaina oltiin ekoissa toko treeneissä. Jos paljon kaikkea hyvää, niin jotain huonoakin ; seuraaminen on aivan luokatonta, edistää, vaihtaa paikkaa ja tekee vinoja perusasentoja. No onpahan treenattavaa. Se mikä oli mahtavaa, oli että tehtiin ekan kerran ohjattua noutoa. Uusissa säännöissä on ensin seuruu, josta paikalle seisomaan jääminen, jonka jälkeen ohjaaja lähetää kapulan noutoon. Tehtiin lyhkäsellä matkalla eka, ja aika helppoa tää Nirrille oli, molemmin puolin. Lopuksi vielä tehtiin metallinouto hypyn kautta ja eka toisto jo niin super, ettei enempää tehty. Se mitä lähetään seuraavaksi työstämään on kapuloiden palautus suoraan eteen, kun aikasemmin on tuonut sivulle.

Huomenna on aksa treenit ja viikonloppuna FitDog-leiri, odotan jo innolla tulevaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti