perjantai 20. joulukuuta 2013

Vierailijoita, supikoiria ja videotähtiä

Meillä on ollut melko vilkasta reilu viikko. Nirrin serkku Karma, Nyytin pentueesta, on meillä kaksi viikkoa hoidossa omien huoltojoukkojen ollessa etelän lämmössä. Nirri on ollut selvästi leikkitoverin tarpeessa, sillä niin ihanaa on tytöillä ollut. Jos voin kerran elämässä käyttää sanaa bff, niin se kuvaa Nirriä ja Karmaa. Leikkiä, painia, kilpajuoksua sydämen kyllyydestä. Paimentelemassa ja eri halleilla on ehditty pyörimään, sekä lenkkeilemään Sansan ja Sennin kanssa. Karma on oikein sopeutuvainen ja hyvä luontoinen tyyppi, saa tulla koska vaan uudelleen meille hoitoon. :)
Viime viikonloppuna oman lisänsä porukkaan toi 9kk parson Salli, joka majaili meillä muutaman yön. Tätä kolmikkoa lenkittäessä törmättiin järkyttävän lihavaan ja vihaiseen supikoiraan. Sallia supikoiran kimpusta saalistaessa, onnistui supikoira puremaan  minua reiteen. Ohessa kuva puremasta, onneksi ei tullut pahempaa. Eipä ole ennen moita supia nähty, tuli suoraan päin ilman minkäännäköistä pelkoa. Hyvin säyseästi myös liikkui, kun paimenet katsoivat otuksen olevan sopiva paimennettava. :) Jäykkäkouristus piikillä ja antibiooteilla selvitiin, mutta puoli päivää meni selvitellessä tarvitseeko rabies-rokoteta. Taas vaan voi todeta, että minun kohdalla kaikki, ja aivan kaikki, on mahdollista!
Nirristä on kuvattu pätkiä treenailemassa ja saatin Juhan kanssa idea koota pätkiä yhteen. Juhan kuvaus ja editointi taidoilla syntyi ihana video Nirristä. Se kyllä hienosti kuvastaa Nirrin elämän asennetta! Tässä linkki videoon: http://youtu.be/PY-yMJn9kGg

Nyt vielä viimeiset työrupeamat ennen joulua, ja sitten muutama päivä ihan rennosti! Hyvää joulua kaikille blogin lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti